Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail:
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Ifjúsági és Serdülő Magyar Bajnokságon jártunk!

Az év legfontosabb versenyén, az Országos Bajnokságon álltak asztalhoz ifjúsági és serdülő játékosaink Budapesten, a Marczibányi téri asztalitenisz csarnokban. A rendezvény azért került 3 napon keresztül lebonyolításra, mert ismét rendeztek - szombaton - vegyes páros számokat mindkét korosztályban.

Az első - pénteki - nap kiválóan sikerült Rónafalvi Petrának (11. hely) a serdülő korosztályban. Akárcsak a legutóbbi alkalommal ismét szép játékkal verekedte be magát a legjobb 8 közé. Ezúttal is Szilasi Flórát (Szekszárd AC) győzte le a nyolcaddöntőben, mint a MOATSZ Kupán. Drabant Anitától (Kecskemét) kapott ki a 4 közé jutáésrt 4-1-re. Ugyancsak 8 között végzett az egynemű és a vegyes párosban. Kenesey Blankával (Kecskemét) illetve Bartal Tamással (BVSC-Zugló) most indult először párosban, illetve vegyes párosban és kimondottan jól is játszottak. Főleg vegyesben számít bravúrnak a teljesítményük, hiszen az első fordulóban megverték a 3. kiemelteket. Ezek után közel álltak az éremhez is, ám 3-1-re kikaptak.

Az ifjúságiaknál meglehetőséen kevesen indultak. A 36 induló miatt csak 16-os főtáblát rendeztek, ahová csak Benkő Anett tudott bejutni. Ott az 1. helyen kiemelt Fehér Orsolya verte meg 4-1 arányban.
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar