Elérhetőségek

Szombathely Asztalitenisz Kör

Cím: 9700 Szombathely,
Dózsa Gy. u. 6.
Telefon: +36-30/946-3274
E-mail:
Edzés helyszíne

Edzés helyszíne

"Aranyhíd" Nevelési-Oktatási Integrációs Központ tornaterme

Szombathely, Dózsa György u. 6.

 

 Hírek

Kiválóan játszottak lányaink az ifjúsági MOATSZ Kupán és csapatbajnokságon

Nagyszerű hétvégét progukált ifjúsági lány csapatunk Budapesten. Az első játéknapont egyéniben, a másodikon pedig országos csapatbajnokságon vett részt a Benkő Anett, Rónafalvi Petra és a Schreiner Lilla trió.

A meglehetősen erős mezőnyben minden selejtező csoprtból ketten jutottak a főtáblára. Lányaink közül Benkő Anettnek és Schreiner Lillának sikerült a legjobb 24 közé kerülni 2. helyen. A folytatásban is remekül játszottak, és végül Benkő Anett a 10., Schreiner Lilla pedig a 16. helyen fejezte be a MOATSZ Kupát miután az új szabályoknak megfelelően a legjobb 16 között minden helyet kijátszanak a résztvevők. Mindhárom lányunk kiválóan

A jó formát átmentették játékosaink a vasárnapi csapatbajnokságra is. A SZAK-Sportiskola a Statisztika PSC "B" és a Szekszárdi AC "A" csapatával került össze. Innen szinte lehetetlennek tűnt a továbbjutást jelentő első két hely megszerzése. A csajok azonban nem így gondolták, és hajszál híján kiharcolták a legjobb 6 közé kerülést.

SZAK-Sportiskola - Szekszárd AC "A"  2 - 3

Benkő Anett szerezte mindkét győzelmünket egészen parádés játékkal. Schereiner Lilla 2-0-s előnyre tett szert a jóval esélyesebb Korda Kitti ellen, és 3. játszmában is vezetett. 9-9-es állásnál 2 poénra voltunk a továbbjutástól a mindent eldöntő összecsapáson. Lilla sajnos innen veszített és ezzel elúszott a mérkőzés is.

SZAK-Sportiskola - Statisztika PSC "B"  2 - 3

A csoport legjobbját is megizzasztottuk, méghozzá ismét Benkő Anett vezérletével. Két nálánál előrébb jegyzett, válogatott játékost győzött le. Talán élete legjobbját produkálta. Mellette másik két versenyzőnk is nagyot küzdött, mindent megtettek a továbbjutás érdekében.

Ifjúsági leány csapattal még sohasem vettünk részt országos csapatbajnokságon. Most is esélytelenként utaztunk a fővárosba, ráadásul a lehető legnehezebb sorsolást kaptuk. Ennek ellenére majdnem sikerült az extra bravúr, a továbbjutás. Minden dícséretet megérdemel valamennyi játékosunk a két nap teljesítménye alapján!
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Szombathely Asztalitenisz Kör - Magyar